U bent hier  ›Home› Vacatures

Vacatures

FEBIAC vzw is de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie. Ze vertegenwoordigt de constructeurs en invoerders van de vervoermiddelen op de weg (personenwagens, bedrijfsvoertuigen, gemotoriseerde tweewielers, fietsen) en hun toeleveranciers en dienstverleners in België; en dit op Europees, internationaal, federaal en regionaal niveau. FEBIAC vzw organiseert ook de jaarlijkse Automobiel- en motosalons van Brussel.

Febiac werft aan een (m/v):

Junior Training Coordinator tweetalig NL/FR ( voltijds, COD)

Taakbeschrijving: De Junior Training Coordinator participeert aan de ontwikkeling en coördinatie van de Febiac Academy. Daartoe verzekert hij de promotie, doet hij aan prospectie, en verkoopt hij de opleidingen bij onze leden, bij de distributienetwerken en bij andere actoren actief in onze sector. Hij staat in voor de operationele implementatie en de administratieve opvolging van de cursussen en conferenties. Hij evalueert de inhoud van de cursussen op basis van de “feedbackformulieren” en stelt eventuele inhoudelijke aanpassingen voor. Hij gaat op zoek naar nieuwe lesgevers en draagt bij aan de verbetering van het aangeboden programma.
Hij werkt mee aan de creatie van de brochure met betrekking tot elke opleiding en deelt die via de sociale netwerken. Ten slotte staat hij in voor de algemene administratieve opvolging, de actualisering van de contactgegevens, de facturering, alsook de opstelling van de bestelbonnen, en analyseert en raamt hij de kosten en opbrengsten van de verschillende opleidingen.

Gezocht profiel: U bent master in de economische wetenschappen of in management, of bachelor in marketing/communicatie/projecten & evenementen. U bent tweetalig NL/FR en bezit een goede kennis van het Engels. U houdt van menselijke contacten, hebt een goede zin voor communicatie, en bent oplossingsgericht. U bent in staat om alleen en in team te werken, en proactief. De automobielsector interesseert u.

Wij bieden u: een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een interessante functie in een dynamische organisatie, een aangename werkomgeving te Brussel, en een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd ? Stuur uw curriculum vitae en motivatiebrief dan naar Pascale Corstiaens, Manager FEBIAC Academy, via pc@febiac.be

Junior Events Coordinator tweetalig NL/FR (voltijds, COD)

Taakbeschrijving: De Junior Events Coordinator staat onze Key Partners & Project Manager bij in de operationele coördinatie van de Salons en de ontwikkeling van de bestaande en toekomstige projecten zowel in het kader van het Autosalon als erbuiten.
De Junior Events Coordinator neemt deel aan de vergaderingen en brainstormings om nieuwe ideeën te doen ontstaan. Hij vraagt prijsoffertes aan en voert budgettaire analyses uit. Hij staat in voor de correspondentie met onze exposanten, stelt alle types van documenten op (presentaties, catalogi, reglement, ...), en herleest en corrigeert ze. De Junior Events Coordinator maakt vertalingen (NL-FR, FR-NL), verzekert een optimale administratieve opvolging bij de klanten, bereidt de facturen voor en actualiseert de klantendatabase.
Tijdens de salons begeleidt en coördineert hij de logistiek van de montage.

Gezocht profiel: U bent bachelor in het eventmanagement, de communicatie of de public relations en hebt een eerste ervaring in de evenementensector. U bent tweetalig NL/FR en bezit een goede kennis van het Engels. U beheerst de informaticatools (Office). U houdt van menselijk contact, hebt zin voor communicatie, en bent oplossingsgericht. U werkt heel georganiseerd en gestructureerd, en functioneert zowel alleen als in teamverband. De automobielsector interesseert u.

Wij bieden u: een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een interessante functie in een dynamische organisatie, een aangename werkomgeving te Brussel, en een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd ? Stuur uw curriculum vitae en motivatiebrief dan naar Anaïs Lorette, Key Partners & Project Manager via al@febiac.be