Beautomotive

U bent hier  ›Home› Vacatures

Vacatures

FEBIAC vzw is de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie. Ze vertegenwoordigt de constructeurs en invoerders van de vervoermiddelen op de weg (personenwagens, bedrijfsvoertuigen, gemotoriseerde tweewielers, fietsen) en hun toeleveranciers en dienstverleners in België; en dit op Europees, internationaal, federaal en regionaal niveau. FEBIAC vzw organiseert ook de jaarlijkse Automobiel- en motosalons van Brussel.

Febiac werft aan een (m/v):

Adviseur Public Affairs (full-time)

Taakomschrijving : Als adviseur Public Affairs sta je in voor de versterking van het politieke netwerk van FEBIAC en onderhoud je de relaties en contacten met de beleidsmedewerkers en overheidsadministraties belast met automobieldossiers.
Je maakt deel uit van het departement “Research & Public Policy” binnen Febiac en werkt nauw samen met een 6-tal experts in automobieldossiers op vlak van economie, fiscaliteit, milieu, mobiliteit en verkeersveiligheid.
Je volgt de politieke besluitvorming in alle kerndossiers op de voet, detecteert de beïnvloedingsmomenten en contacteert de relevante beleidsmedewerker(s) om het FEBIAC-standpunt over te maken; je laat je daarin bijstaan door je collega-experts. Je rapporteert aan de Directeur Research & Public Policy en geeft regelmatig een stand van zaken aan de leden van Febiac.  Je verdedigt en communiceert de FEBIAC-standpunten in overlegorganen en werkgroepen, maar ook via debatten, conferenties, redactionele bijdragen en interviews.


Gewenst profiel : Je hebt een diploma hoger of universitair onderwijs, je bent drietalig (FR-NL-EN) en hebt een grondige kennis van en inzicht in de politieke besluitvorming op federaal en gewestelijk niveau. Je bent vertrouwd met het politieke milieu en hebt 5 à 10 jaar beroepservaring in een gelijkaardige functie; Je hebt zin voor analyse en synthese, je bent communicatie- en taalvaardig, polyvalent en flexibel. Je hebt affiniteit met de automobielsector, met interesse in de milieu- en mobiliteitsthema’s.

Wij bieden u: een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een interessante functie in een dynamische organisatie, een aangename werkomgeving te Brussel en een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd ? Stuur uw curriculum vitae en sollicitatiebrief naar Gwenaëlle Jacques, HR Officer FEBIAC, Woluwedal, 46 – 1200 Brussel, gj@febiac.be.


Administratieve & commerciële kracht voor de Brussels Motor show 2015 (full-time, bepaalde duur)


Taakomschrijving : Als administratieve & commerciële steun sta je in voor de opvolging van de inschrijvingen, communicatieverkeer en het volledige dossier van de exposanten tot en met de facturatie (in samenwerking met de Accountmanager). Als administratieve rechterhand ondersteunt u de Accountmanagers wanneer zij op klantenbezoek zijn. Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en de opvolging van commerciële acties en/of projecten (o.a mailings) en het opmaken van presentaties voor verschillende doelgroepen van exposanten of sponsors. Je hebt telefonisch contact met prospecten, exposanten, enz en je doet de opvolging van algemene mails en briefwisseling, klassement, enz. Je werkt vlot samen in een team van 8 collega’s.

Gewenst profiel : Je hebt een bachelor opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring. Ook als pas afgestudeerde komt u in aanmerking voor deze functie. Je drukt zich vlot uit in het Nederlands en het Frans, zowel mondeling als schriftelijk. MS Office kent voor jou geen geheimen. Je bent klantvriendelijk  en werkt oplossingsgericht. Organisatie en stressbestendigheid kenmerken je persoonlijkheid.

Wij bieden u: een arbeidsovereenkomst van bepaalde duur (10 tot 12 maanden), een interessante functie in een dynamische organisatie, een unieke kans om ervaring op te doen voor één van de grootste evenementen in Brussel, een aangename werkomgeving en een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd ? Stuur uw curriculum vitae en sollicitatiebrief naar Gwenaëlle Jacques, HR Officer FEBIAC, Woluwedal, 46 – 1200 Brussel, gj@febiac.be..