U bent hier  ›Home› Vacatures

Vacatures

FEBIAC vzw is de Belgische automobiel- en tweewielerfederatie. Ze vertegenwoordigt de constructeurs en invoerders van de vervoermiddelen op de weg (personenwagens, bedrijfsvoertuigen, gemotoriseerde tweewielers, fietsen) en hun toeleveranciers en dienstverleners in België; en dit op Europees, internationaal, federaal en regionaal niveau. FEBIAC vzw organiseert ook de jaarlijkse Automobiel- en motosalons van Brussel.

Febiac werft aan een (m/v):

IT Project Manager tweetalig FR/NL ( voltijds)

Taakbeschrijving: De IT Project Manager is belast met het beheer van de verschillende IT-projecten toegewezen door de Directeur van de afdeling. Hij voorziet de nodige budgetten, organiseert de uitvoeringsplanning en waakt over het goede verloop van de projecten. De IT Project Manager heeft inzicht in de behoeften van onze leden en is in staat om ze te vertalen in technische noden. De IT Project Manager kent de infrastructuren (netwerk, servers, telefonie, …) en is in staat ze te beheren indien nodig. Hij leidt het team dat verantwoordelijk is voor deze infrastructuren.

Ook kennis van relationele databases, Datawarehouse, en Business Intelligence in het algemeen is onmisbaar.
De IT Project Manager kan zowel zelfstandig werken als werken in een team van 10 personen.

Gezocht profiel: U bezit gelijkaardige ervaring van 3 tot 5 jaar en bent tweetalig NL/FR. U bezit een goede kennis van het Engels. U houdt van menselijke contacten, hebt een goede zin voor communicatie, en bent oplossingsgericht. U bent in staat om alleen en in team te werken, en proactief. De automobielsector interesseert u. U kent de grote principes van applicatieontwikkeling (.NET). Kennis van ITIL en projectbeheermethoden (PMI, Prince 2, …) vormt een belangrijke troef.

Wij bieden u: een arbeidsovereenkomst van onbepaalde duur, een interessante functie in een dynamische organisatie en een sector in volle evolutie, een aangename werkomgeving te Brussel en een motiverend salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Geïnteresseerd ? Stuur uw curriculum vitae en motivatiebrief naar Gwenaëlle Jacques HR Officer FEBIAC via gj@febiac.be