U bent hier  ›Home› Opleidingen

FEBIAC Academy

FEBIAC Academy is een sectie van Febiac VZW sinds 2000 en omvat 3 takken :

1) de opleiding Advanced Automotive Management
2) de workshops
3) de lezingen.

Deze drie takken hebben als doel de kennissen en de vaardigheden van de professionals in onze sector te versterken en verrijkende professionele ontmoetingen te organiseren. Op deze manier kunnen de actieve personen uit de automobiel-, moto-, truck-, mobiliteits-, leasing- en verzekeringssector zich beter voorbereiden op toekomstige uitdagingen.

Wat is het verschil tussen een FEBIAC Academy workshop en lezing?

Onze workshops zijn praktische cursussen of ateliers waar iedereen actief meewerkt. Het doel is om ideëen te vormen, kennis te delen met anderen en tools op te bouwen die nadien op het werkveld kunnen ingezet worden.
Voor FEBIAC Academy is het delen van kennis een belangrijk criterium om concrete projecten op poten te kunnen zeten. Onze workshops duren een dag of een halve dag en worden rond één bepaald onderwerp gedefinieerd. Ontdek ze hier.

Onze lezingen daarentegen duren maximum 1u30 en dienen om het publiek te informeren over actuele en soms complexe onderwerpen.


Pascale Corstiaens
Febiac Academy Manager 
02/778.64.22


Célia Van Wymersch
Training Coordinator 
02/778.64.14

 

Blijf op de hoogte van wat Febiac Academy doet en
schrijf u in op onze newsletter!Vind ons terug op:


Twitter

💡 Mobiliteitsbudget en mobiliteitsvergoeding, wat is dat en wat is het verschil? Ontdek het juiste antwoord op https://t.co/3IEY5kTJ97


Lezen

RT @moto_be: https://t.co/PFsDE3zBBq - 17 juni: internationale ‘Ride to Work Day’ https://t.co/Z9r8RO6zCX


Lezen


https://t.co/JA86GJEIto


Lezen

"L'automobiliste belge est le plus taxé d'Europe," Samuele Furfari, Professeur de géopolitique de l’énergie à l’Uni… https://t.co/JEzaUr8kXu


Lezen