U bent hier  ›Home› Publicaties

FEBIAC en TLV bundelen expertise

We Are Transport: uniek salon en beursconcept voor Belgische wegtransportsector TLV en FEBIAC hebben beslist om hun krachten als beursorganisatoren te bundelen. Deze beslissing resulteert in de organisatie van een gemeenschappelijk salon: We Are Transport by FEBIAC & TLV.

Brussels Expo wordt op 1 en 2 juni 2018 het toneel voor een nieuw topevent voor het wegtransport in België. B2B, betaalbaar, community, doeltreffend en netwerken zijn slechts enkele sleutelbegrippen…

De sectorfederaties FEBIAC en TLV zijn reeds decennia lang actief in de beroepsverdediging van hun respectievelijke leden. FEBIAC vertegenwoordigt de auto- en tweewieler-, bestelwagen en vrachtwagenindustrie, terwijl TLV het opneemt voor de ondernemingen die actief zijn in transport en logistiek. Naast dienstverlening aan de leden en beleidsvoorbereidend werk, hebben beide organisaties ook een uitgebreide expertise als beursorganisator gemeen.

The place to be voor transporteurs en vlootbeheerders

TLV en FEBIAC hebben nu beslist om hun know-how te bundelen en een uniek salon te organiseren. We Are Transport heeft plaats op 1 en 2 juni 2018 in Brussels Expo. Dit gemeenschappelijke event richt zich tot iedereen die in de uitvoering van zijn activiteiten dagelijks nood heeft aan rollend materieel en alle soorten toebehoren. Hierbij komen vanzelfsprekend de leveranciers van vrachtwagens, opleggers en aanhangwagens in beeld, maar ook de aanbieders van telematica, software, banden, voertuigonderdelen en vorkheftrucks krijgen een unieke kans om hun producten voor te stellen aan de talrijke transportbedrijven en wagenparkbeheerders in ons land.

We Are Transport wordt de B2B-beurs waar de exposanten op een betaalbare en doeltreffende manier in contact zullen komen met al hun klanten en prospecten. Dit salon moet uitgroeien tot het grootste netwerkevent voor de branche in België. FEBIAC en TLV gaan begin oktober van start met de wervingscampagne. Exposanten en bezoekers zullen binnenkort ook de gewenste info kunnen terugvinden op www.wearetransport.be. (einde persbericht)

Automotive Guide